Šampóny na vlasy


Každý typ vlasov vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Preto vyvinula Caltha v spolupráci s prírodou niekoľko typov tekutých šampónov vhodných pre dlhé vlasy a tuhých šampónov, ideálnych pre vlasy krátkeTekuté šampóny Caltha obsahujú tie najkvalitnejšie prírodné ingrediencie, ktoré majú za úlohu vaše vlasy a pokožku hlavy jemne čistiť a súčasne hy...


Každý typ vlasov vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Preto vyvinula Caltha v spolupráci s prírodou niekoľko typov tekutých šampónov vhodných pre dlhé vlasy a tuhých šampónov, ideálnych pre vlasy krátkeTekuté šampóny Caltha obsahujú tie najkvalitnejšie prírodné ingrediencie, ktoré majú za úlohu vaše vlasy a pokožku hlavy jemne čistiť a súčasne hydratovať, vyživovať a posilňovaťŠampóny ponúkajú riešenie pre mastné, farbené a poškodené vlasy, vlasy s lupinami aj rozštiepenými končekmi. Tekuté šampóny Caltha sú obzvlášť vhodné pre dlhé vlasyTuhé šampóny Caltha ponúkajú šetrný spôsob umývania krátkych vlasovObsahujú výhradne prírodné zložky, ktoré vaše vlasy posilňujú, regenerujú a rozmaznávajúPri umývaní vlasov tvoria tuhé šampóny Caltha hustú krémovú penu, vďaka ktorej jemne, ale dôkladne očistia vaše vlasy aj citlivú vlasovú pokožku. Pre komplexnú starostlivosť odporúčame použiť kyslý oplach, ktorý jednoducho vytvoríte z citrónovej šťavy alebo octu v koncentrácii 1: 4 dielom vody. Kozmetika nie je testovaná na zvieratách a každý jeden produkt je riadne certifikovaný príslušnými organmi a podlieha neustálej kontrole. 

Viac

Šampóny na vlasy 17 produkty

na stranu
Zobraziť 13 - 17 z 17 položiek
  • Rýchly náhľad
    20,60 € s DPH Skladom

    ► SUCHÉ A POŠKODENÉ VLASY. VHODNÉ AJ PRE DLHÉ VLASY. ◄ Bazový kvet a šípky upokojujú a zvláčňujú vlasovú pokožku a starajú o suché a narušené vlasy - spevňujú korienky, regenerujú, zvláčňujú a navracia vlasom hydratáciu a lesk. Šípky dodávajú vlasom veľké množstvo vitamínov a minerálov.

    20,60 € s DPH
    Skladom
  • Rýchly náhľad
    20,60 € s DPH Skladom

    ► MASTNÉ VLASY. ◄ Lipa s harmančekom vlasy i vlasovú pokožku upokojuje, posilňuje a prekrvuje. Silné extrakty lipy a harmančeka posilňujú a prekrvujú vlasovú pokožku. Dodávajú vlasovým korienkom výživné látky potrebné pre ich regeneráciu tak, aby sa vlasy nemastili. Byliny sú vhodné v prevencii proti vypadávaniu vlasov a majú silné regeneračné účinky.

    20,60 € s DPH
    Skladom
  • Rýchly náhľad
    20,60 € s DPH Skladom

    ► PODPORA RASTU VLASOV ◄ Malachit obsiahnutý v šampónu je silný antioxidant, ktorý vytvára bariéru pred každodenným znečistením. Výťažky z prasličky a síry prepožičiavajú šampónu upokojujúce účinky pri svrbení a tvorbe lupín a tiež vlastnosti dôležité pre boj s vypadávaním vlasov a s mastiacou sa vlasovou pokožkou.

    20,60 € s DPH
    Skladom
  • Rýchly náhľad
    20,60 € s DPH Skladom

    ► PROTI LUPINÁM ◄ Šampón obsahuje účinnú látku, vďaka ktorej sú vidieť účinky v boji proti lupinám už za 4 týždne. Za túto dobu sú znateľné výsledky zlepšenie až o 25%. V šampónu je zastúpený tiež extrakt zázvoru, ktorý má posilňujúce účinky a je veľký pomocník v boji proti lupinám.

    20,60 € s DPH
    Skladom
  • Rýchly náhľad
    9,99 € s DPH 11,40 € Skladom
    Nové AKCIA !

    V cene sú dva kusy tuhých šampónov ►KRÁTKE VLASY SO SKLONOM K SVRBENIU A LUPINÁM ◄  Výťažky z prasličky a síry prepožičiavajú šampónu upokojujúce účinky, ktoré pomáhajú pri svrbení a tvorbe lupín . Prítomný arginín pomáha stimulovať tvorbu bielkovín, vyživuje a posilňuje ako vlasovú pokožku s korienkami, tak aj vlasy po celej dĺžke. Šampón robí krásnu...

    9,99 € s DPH 11,40 €
    Skladom
Zobraziť 13 - 17 z 17 položiek